این آموزش توسط بسیاری از افراد موفق در زمینه پرورش قارچ استفاده شده
این مجموعه برای شروع یک کسب وکار پرسود بسیار موفق بوده است
بهترین مجموعه برای کسب و کار زود بازده از ابتدا تا انتهای پرورش قارچ و کسانی که به فکر کسب درآمد و موفقیت در این کار پرسود هستند100 درصد توصیه میشود.
توجه کنید: این محصول دارای گارانتی بدون قید و شرط فروشگاه با ضمانت بازگشت پول و یا تعویض میباشدپس با اطمینان خرید کنید
این محصول به صورت اورجینال از فروشگاه ارائه میشود و شماره مجوز در توضیحات درج گردیده
در ۳ DVD فقط 16500 تومان! شماره مجوز: ۱۱-۳۴۵۷۶۲۳
براي تامين دماي لازم در فصل گرما براي پرورش قارچ مي توان از اين روش ساده و كم هزينه استفاده كرد.هرچند به نظر من در تابستان هزينه ها بيشتر از فصل هاي ديگر سال مي باشد.اما اين روش براي تامين دماي لازم محيط توليد و كشت قارچ مناسب و مقرون به صرفه مي باشد
برچسبها:
برچسبها:
اگر از لوازم گازوئيل سوز يا دودزا استفاده ميكنيد توجه كنيد كه از دودكش هاي مناسب استفاده كنيد . در صورت ورود دود به محل توليد كاهش توليد صورت خواهد گرفت
از سرد شدن محيط جلوگيري كنيد چراكه هواي سرد منجر به كاهش سرعت رشد محصول خواهد شد
هواي سرد به مراتب در مقابل هواي گرم در توليد خطرات كمتري دارد ولي عدم تعادل دما منجر به كاهش توليد به طرز چشمگيري دارد
در زمان خروج از سالنها دقت كنيد كه رطوبت سالن ها در بدن شما جمع شده و عبور در هواي آزاد و سرد منجر به بيماري خواهد شد
در هواي سرد رطوبت تبديل به آب ميشود
از هواي مستقيم بيرون سالن براي تعويض هواي سالنها استفاده نكنيد
سعي كنيد كمپوستهاي جديد را در اسرع وقت به سالنها منتقل كنيد
از برخورد مستقيم گرماي بخاري يا دستگاههاي گرم كننده با رديفي از كمپوستها جلوگيري نماييد . در غير اينصورت كمپوستهاي مربوطه به باردهي بسيار بد و همچنين آلودگي دچار خواهند شد
برچسبها:
بزرگترين قارچ دنيا !
قارچها موجوداتي هستند كه از گذشتههاي دور با انسان بودهاند. سوابق فسيلي آنها به دوران پر كامبرين و دونين برميگردد. تاريخ مصرف قارچهاي خوراكي به عنوان غذا و دارو به زماني بسيار دور برميگردد و حتي انسانهاي نخستين از خواص ويژه قارچها اطلاع داشتند. آزتكها از قارچها به عنوان مواد توهمزا در فالگيري استفاده ميكردند و قارچ را گوشت خدا ميناميدند. نوشابه مستيآور سوما نيز چيزي جز عصاره آمانيتا موسكارياي سمي نبوده كه از گروه قارچهاي كلاهكدار است. اگر تاريخچه توليد قارچهاي خوراكي به دقت مورد بررسي قرار گيرد، تاريخي چند هزار ساله را ميتوان براي آن قايل شد. پرورش قارچهاي خوراكي به حدود 20 قرن پيش در ژاپن و چين برميگردد. كاشت قارچ در گلخانه اولين بار در سوئد در سال 1754 ميلادي ابداع شد
برچسبها:
روز چهارم: اولين مرحله زير و رو كردن كمپوست و قالب زني مجدد كمپوست
روز هشتم: دومين مرحله زير و رو كردن كمپوست و قالب زني مجدد كمپوست
روز دوازدهم: سومين مرحله زير و رو كردن كمپوست و قالب زني مجدد كمپوست
روز شانزدهم: چهارمين مرحله زير و رو كردن كمپوست و قالب زني مجدد كمپوست
روز بيستم: آخرين مرحله زير و رو كردن كمپوست
در اين روش به جز پودر سنگ گچ را در سومين و چهارمين مرحله زير و رو كردن كمپوست به مقدار كافي اضافه مي نمايند
در آخرين مرحله زير و رو كردن كمپوست 20 ليتر محلول آب حاوي 40 ميلي ليتر سمّ مالاتيون روي كمپوست مي پاشند تا آفات و حشرات درون كمپوست از بين بروند
البته از سموم ديگر مانند: 1- ديازيون، 2- گوزاتيون (آزينفوس متيل)، 3- ملاتيون، 4- آترازول، 5- ليندين، 6- تيونازين، 7- دروسپان مي توان به اين منظور استفاده نمود حشره كش هستند
از سنگ گچ براي گرفتن رطوبت اضافي و جلوگيري از بهم چسبيدن كمپوست استفاده مي شود
براي كمپوستهاي طبيعي آخرين مرحله برگرداندن كمپوست به جاي روز بيستم روز شانزدهم ميباشد
برچسبها:
قارچ هاي خوراكي منبع املاح مورد نياز بدن مانند پتاسيم ، كلسيم ، آهن ، منيزيم ، منگنز ، سلفور و فسفر مي باشد
همچنين قارچ هاي خوراكي
•.......................ضد تومور و تقويت كننده سيستم دفاعي بدن
•......................تنظيم كننده قند و فشار خون و كاهش دهنده كلسترول خون
•......................عامل جلوگيري از انسداد عروق در بدن
•......................بازدارنده التهاب هاي پوستي
•......................و نيز يك ماده ضد آلرژي محسوب ميشوند
آهن
مقدار آهن 1 ميلي گرم در 100 گرم قارچ تازه است كه بر خلاف ديگر سبزيجات كه مقدار جذب آهن آنها در بدن كم است ، اين مقدار كاملاً قابل جذب ( بيش از 90 درصد ) در بدن شما است
برچسبها:
بيش از 38 هزار نوع قارچ وجود دارد كه بعضي از آنها سمي اند و بعضي از آنها قابل خوردن مي باشند. رنگ، شكل و اندازه ي قارچ ها مي تواند خيلي متنوع و مختلف باشد. سلسلهٔ قارچها به دو شاخهٔ قارچهاي كاذب و قارچهاي حقيقي تقسيم بندي ميشوند. قارچهاي حقيقي خود به پنج زير شاخه تقسيم ميشوند كه عبارتند از: ماستيگومايكوتا، زيگومايكوتا، آسكومايكوتا، بازيديومايكوتا و دئوترومايست.
بعضي از قارچها با تثبيت نيتروژن به گياهان كمك ميكنند و بعضي ديگر به خاطر داشتن اين ويژگي با گياهان به طور همزيست زندگي ميكنند.
كپك عنواني كلياست كه به همهٔ گونههاي قارچهاي ذرهبيني كه به صورت رشتههاي چندسلولي رشد ميكنند اطلاق ميشود.
قارچها انواع خوراكي نيز دارند كه زيرشاخه بازيديومايكوتا و از نوع قارچ چتري هستند. قارچهاي خوراكي از لحاظ نوع تغذيهشان به دو دستهٔ: تجزيهكنندههاي اوليه و تجزيهكنندههاي ثانويه تقسيم ميشوند: تجزيهكنندههاي اوليه به دستهاي از قارچها اطلاق ميگردد كه توانايي تجزيهٔ سلولز و بقاياي مردهٔ گياهي را دارند؛ اما تجزيهكنندههاي ثانويه براي رشد و تغذيه به محيطي احتياج دارند كه قبلا توسط ريزسازوارهها (ميكروبها) تجزيه شده باشند. طبق طبقهبندي فوق قارچهاي Agaricus SPP. و Volvariella SPP. در دستهٔ قارچهاي تجزيه كنندهٔ ثانويه و Polurotus SPP. و (Shitake)Lentinus SPP. در دسته قارچهاي تجزيه كنندهٔ اوليه قرار ميگيرند. قارچهاي سمي متعددي نيز در طبيعت رويش دارند. تغذيه از اين قارچها منجر به بروز علايم متعدد رواني و جسمي تا مرگ ميگردد.[۳]
بيماريهاي قارچي
قارچها (به خصوص مخمرها) موجب برخي بيماريها در انسان مانند كچلي مو و ناخن، كريپتوكوكوزيس و كانديديازيس ميشوند.
برچسبها: